“Saya yakin mampu bawa tugas PM dengan baik” – Aliff Syukri

Nampaknya impian jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri untuk menjadi wakil rakyat dan memegang jawatan sebagai Perdana Menteri bukan hanya angan-angan kosong sahaja.

Menurut Aliff, dia sudah lama memikirkan perkata itu dan bersedia untuk mencuba nasib bertanding di Pilihan Raya Umum (PRU) ke-15 tahun hadapan.

“Siapa yang kata gim1k? Saya memang menaruh harapan nak masuk politik. Ikhlas dari hati memang saya ser1us nak mencuba bidang politik selepas ini.

“Kalau boleh saya nak jadi calon dalam pilihan raya umum (PRU) akan datang, seterusnya diangkat memegang jawatab perdana menteri. Saya yakin mampu membawa tugas PM dengan baik.

“Aku serius ni tau bukan main-main. Dekat luar negara pun ramai sahaja PM dan presiden yang dilantik dalam kalangan ahli perniagaan,” katanya.

Dalam pada itu, Aliff berkata dia lebih bersemangat untuk membangunkan Malaysia untuk mejadi negara hebat di mata dunia selepas menerima sokongan hebat daripada pengikutnya.

“Secara jujurnya saya nak jadi PM sebab nak ubah Malaysia jadi lebih baik, kalau saya berjaya dalam perniagaan tak mustahil saya boleh bawa Malaysia lebih hebat selepas ini.

“Pengikut saya di media sosial pun banyak bagi sokongan walaupun ada masa saya pun kel1ru sebenarnya mereka iklas sokong atau nak perli saya. Tak apalah saya sanggap mereka ikhlas mahu saya jadi PM.

“InsyaAllah saya sedang berj1nak-j1nak ke arah itu. Saya sanggup bermula dari bawah, tolonglah jangan kec4m saya, berilah saya peluang untuk buktikan dan berjasa kepada anda semua,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @VIRALKAMIPRESS

Sumber : mstar

PERHATIAN: Pihak @VIRALKAMIPRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @VIRALKAMIPRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Saya yakin mampu bawa tugas PM dengan baik” – Aliff Syukri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*