Ramai Puji Ibu Lagi Cantik Dari Anak, Gadis Ini Tak Rasa Terc4bar

Tidak dinafikan, memang ada individu yang awet muda – tak kisahlah sama ada lelaki atau pun wanita. Dalam video yang viral baru-baru ini, seorang ibu nampaknya dapat lebih perhatian daripada anaknya sendiri.

Lebih mengejvtkan, wanita berkenaan bakal mencecah usia 50 tahun dalam 2 tahun lagi.

Jelas pemilik akaun berkenaan yang dikenali dengan nama Afiqah, perkongsiannya itu hanyalah sekadar suka-suka namun tak sangka pula menarik perhatian netizen.

Melalui laporan portal berita itu juga, antara amalan ibu gadis berkenaan yang sering diamalkan ialah meminum air putih dalam kuantiti yang banyak setiap hari.

Malah menurut Afiqah, jika di luar, orang selalu terkel1ru kerana menyangkakan bahawa mereka adalah adik beradik.

Tambahnya, selepas video tersebut viral, ibunya berasa seg4n lebih-lebih lagi apabila membaca komen yang ditinggalkan netizen.

“Ibu tak ada TikTok… saya yang tunjukkan komen-komen itu kepadanya. Dia senyum saja tapi berasa seg4n. Siap ada yang kirim salam dan macam-macam komen lain. Ayah tak cembvru pun… dia jenis semp0i”

“Lebih tak sangka bila tengok komen-komen yang puji ibu lebih cantik dari anak. Saya tak kisah dan rasa terc4bar pun… malah saya sebagai anak turut berbangga,” jelasnya memetik laporan portal tersebut.

Sebenarnya banyak komen dari lelaki saja kami tengok dalam video yang kini sudah mencecah lebih 200,000 tontonan, pant4ng korang eh?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @VIRALKAMIPRESS

Sumber : Tiktok nrainfieqh_

PERHATIAN: Pihak @VIRALKAMIPRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @VIRALKAMIPRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Ramai Puji Ibu Lagi Cantik Dari Anak, Gadis Ini Tak Rasa Terc4bar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*