“Gua malikkkkk laa..” – Kena P4ksa Menar1 Bollywood, ‘Malik’ Takvt Bini Maa?

Suami mana yang tak sayangkan bini, begitu jugalah dengan Aaron Aziz kita ini. Awal pagi tadi, pelakon kacak itu telah memuat naik sebuah video ke laman Instagramnya.

Video yang merupakan sebuah video promosi tudung keluaran terbaru isterinya itu telah meraih perhatian netizen yang terhibur melihat Aaron Aziz kelihatan redha walaupun ‘dip4ksa’ untuk menari tar1an Bollywood bersama orang rumahnya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz)

“Masyaallah dia yang jual tudung aku yang kena j0get”

“Projek abang dia yang ambil 20%. Bisnes dia, dia buat sel4mba je. Nasib baik aku ada experience Bollywood”

Malik menari macam nak buang saka

Meskipun kelihatan keras, aksinya yang menari santai bersama isterinya itu membuatkan ramai teruja dan terhibur terutama para peminat. Malah ada yang meninggalkan komen yang mengus1k aks1 tarian pelakon KL G4ngster itu.

We want more!

Rakaman tariannya itu turut mencuri tumpuan rakan selebriti yang tidak terlepas meninggalkan komen yang mahukan Aaron berkongsi video seperti itu lagi.

Walau bagaimanapun, rata-rata peminat lebih terhibur membaca kapsyen beserta tanda pagar yang ditulisnya.

“Tudung baru nanti apa pulak aku kena buat nanti..”

“@diyanahalik @diyanahalikcom. Korang belilah tudung dia. Abang tak sanggup dah. Kalau tak Korea, Bollywood..”

“#abangisMalik #GuaMalik laaaa”

#prayforabang #abangyangbeliberas #abangsabar #abanglovepunyapasal #abangisnotRahul #abangdipergunakan

#abangdipergunakanalways #abangtakbuatdiamerajuk #abangbuatsebabnakrumahtanggaamandamai”

Hashtag tak pernah mengecew4kan

Beberapa peminat merasakan tanda pagar itu comel walaupun panjang kerana ia melambangkan Aaron Aziz sayang dan menyokong usaha isterinya itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @VIRALKAMIPRESS

Sumber: Instagram @aarondwiaziz

PERHATIAN: Pihak @VIRALKAMIPRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @VIRALKAMIPRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Gua malikkkkk laa..” – Kena P4ksa Menar1 Bollywood, ‘Malik’ Takvt Bini Maa?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*