Fad dan Achey MEN@NGlS Hanya Tumpang SENS@Sl Kata Netizen. Kenapa Perlu Buat VlDEO MENANGlS Ratapi Ketiadaan Abam?


Pasti ramai masih lagi terkeju0t dengan berita pemergian Abam B0cey yang dikatakan telah meninggaI dalam tid0rnya. Isterinya yang cuba mengej0tkannya untuk solat Subuh dibalas dengan hiba apabila Allahy4rham langsung tidak memberikan tindak balas..

PeIawak c0mel ini sangat disayangi ramai kerana telat4hnya yang lucu selain lawaknya yang sentiasa menghiburkan hati penonton. Sudah pasti kumpulan Bocey akan merasa sedikit sunyi selepas ketiadaan Abam ini.

Walaupun sedang bersed!h, ramai netizen yang semakin sayu apabila melihat video dua orang rakan baik Abam iaitu Fad dan Achey yang juga merupakan ahli kumpulan B0cey. Mereka berdua nyata tidak dapat menahan air mata daripada meng4lir kerana kesed!han itu

Lagi meny@yat hati apabila Fad tidak dapat bertemu buat kali terakhir dengan Abam kerana lelaki itu yang kini berada di Jepun bersama keluarganya

Walau bagaimanapun, ada pula segelintir netizen yang mengatakan video diiringi tang!san yang dirakam oleh Fad dan Achey adalah sedikit mur@han dan tak perlu dirakam pun sebenarnya.

Pun begitu, ramai lagi netizen lain yang tampil dan krit!k k0men beberapa individu ini yang dianggap tidak sens!tif. Bagi mereka setiap orang ada cara tersendiri bagi meluahkan rasa sed!h atas kem4tian orang tersayang

Dalam pada itu, Achey berkata dia dan Fad bersedia untuk mengambil alih kerja atau tawaran berlakon yang sudah diterima Abam Bocey secara percuma untuk membantu keluarga aruuwah.

Menurut Achey, meskipun Abam sudah tiada, dia dan Fad akan meneruskan peranc4ngan mereka untuk menghasilkan sebuah program khas bagi peminat kerana itu adalah hasrat Allahy4rham sendiri.

Susah nak cari kawan macam Achey dan Fad ini.

Be the first to comment on "Fad dan Achey MEN@NGlS Hanya Tumpang SENS@Sl Kata Netizen. Kenapa Perlu Buat VlDEO MENANGlS Ratapi Ketiadaan Abam?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*