🔴 [LIVE VIDEO] Inilah Sebab Kenapa Ramai Dan Berpusu-Pusu Orang Datang Majlis Pengebumian Abam

“Ramai Sayang Kau Bam” Berpusu2 0rang Datang Majlis Pengebumian Abam

Hari ini ternyata berpusu-pusu yang datang, itulah gambaran suasana sekitar majlis pengebumian pelawak terkenal Abam Bocey atau nama sebenarnya, Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan.

Menerusi beberapa video yang dikongsikan, kelihatan kediaman arwah Abam sudah dipenuhi dengan para tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga, sanak saudara, sahabat dan kenalan rapat.

Ramai sayang kau bam

Kesemuanya hadir sebagai tanda penghormatan terakhir buat arwah, yang telah disahkan meninggal dunia kira-kira 8.30 pagi hari ini dipercayai akibat demam panas.

Tengok Abam buat kali terakhir

Dapat diperhatikan, begitu ramai yang hadir, kelihatan juga beberapa rakan artis antaranya Altimet. Mengakui Abam sebagai sahabat yang baik, dalam keadaan sebak Altimet memohon orang ramai untuk mendoakan roh Abam.

Difahamkan, Jenazah dibawa ke Masjid Gombak Utara untuk disolat sebelum dikebumikan hari ini. Semoga segalanya berjalan lancar dan arwah ditempat dalam kalangan hamba Allah beriman.

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami

Be the first to comment on "🔴 [LIVE VIDEO] Inilah Sebab Kenapa Ramai Dan Berpusu-Pusu Orang Datang Majlis Pengebumian Abam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*