Video Elly Mazlein atau Kak Lina Pom Puan Kongsi Video Dicium Oleh Suami Buat Ramai Netizen Kecam Dan Sakit Hati Kerana Menyakiti Perasaan Orang Yang Single


Siapa yang tidak kenal dengan artis yang satu ini.

Elly Mazlein yang juga seorang penyanyi, pelakon dan pengacara, selamat bergelar isteri buat kali kedua kepada guru, Mohamad Azlan Che Nuh, 29, dengan sekali lafaz tepat jam 9.09 18 Januari lalu.

Elly atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 39, dan Azlan, dinikahkan oleh bapa Elly, Syed Hanafi Syed Abdullah dengan disaksikan Penolong Pendaftar Nikah Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Ustaz Mejar Mohd Nizam Datuk Tarmizi.

Menerusi majlis yang berlangsung di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) itu, pihak lelaki memberikan mas kahwin berupa seutas gelang tangan emas bersama lima dulang hantaran antaranya cincin pernikahan, seutas gelang tangan emas, seutas rantai emas dan senaskhah Al-Quran.

Semalam, viral dan kecoh tentang Elly Mazlein atau lebih mesra disapa dengan panggilan Kak Lina memuat naik satu video memasak di Youtube channel beliau.

Dimana dalam video tersebut sudah mendapat lebih dari 300 ribu tontonan sehingga artikel ini tulis.

Apa yang paling menjadi perhatian adalah bila suami Kak Lina cium Kak Lina ketika sedang memasak dan reaksi Kak Lina sangat kelakar.

Pun begitu ada segelintir netizen yang mengecam beliau diantaranya:

Tapi ramai yang memberi komen positif sebelum itu.

Diantara komen-komen yang telah mencuri tumpuan dan perhatian kami seperti:

Selepas dicium, terus lupa apa content yang nak diberitahu dalam video tersebut.

Rata-ratanya terhibur dengan lagak Kak Lina yang makin ceria selepas berkahwin :

Reaction Lepas kena k1ss tu win…🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Auch!

Happy tengok kak lina skrg,,,

Gedik yg diterima netizen 🤣 suke tengok gedik kak Lina pom pom 😘

Comel je Kak Lina ni…

Be the first to comment on "Video Elly Mazlein atau Kak Lina Pom Puan Kongsi Video Dicium Oleh Suami Buat Ramai Netizen Kecam Dan Sakit Hati Kerana Menyakiti Perasaan Orang Yang Single"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*