“Br0ken La Tu..” – 6 Bulan ‘Menghil4ng’, Netizen D4kwa Azar Azmi P4tah H4ti Dengan Fizo Omar?

Nama pelakon Azar Azmi menjadi bahan bualan netizen sejak kebelakangan ini setelah dia dilihat agak lama menghilangkan diri daripada dunia hiburan dan juga media sosial.

Menerusi temu bual bersama wartawan program Melodi, pengurus Azar memaklumkan bahawa aktres itu tidak hilang daripada dunia hiburan tetapi kini sedang berehat panjang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABOS (@azarazmi)

Dia sihat je Alhamdulillah, makin sihat tengoknya. Cuma apa-apa kalau saya nak berhubung dia saya akan bercakap dengan family dia jugak.

Cuma dia tengah rehat. Jadi, bila artis saya minta rehat, jadi saya kena respect dia.

Menjengah ke ruangan komen, ada netizen tampil membuat spekulasi mengatakan bahawa Azar kini merawat diri setelah patah hati dengan pelakon Fizo Omar.

@melodiberapi Dimana Azar Azmi?? Ada yang Pernah nampak azar tak? Dah lama dia tak update pape, semua peminat tercari-cari & risau kan Azar… #artismalaysia #azarazmi #melodi #tv3 #pru15 #malaysiatiktok #fypdongggggggg #fyp #foryoupage ♬ original sound – Melodi

Kata netizen, Azar memang dilihat rapat dan mesra dengan pelakon itu namun Fizo memilih isterinya kini sehingga membuatkan dia kecewa.

Mungkin sebab dia patah hati dekat Fizo Omar, punya la rancak depa dua sana sini. Last Fizo kahwin dengan orang lain, cinta tak terluah. Fizo anggap kawan-kawan je kot.

Ada juga yang mendakwa Azar kini hamil setelah bernikah secara senyap.

Mungkin dah kahwin masa PKP. Nampak kat ig memang berisi sikit. Sentiasa pakai baju besar. Mungkin dia nak privacy kot dah kahwin ni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @VIRALKAMIPRESS

Sumber: beautifulnara

PERHATIAN: Pihak @VIRALKAMIPRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @VIRALKAMIPRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawabi anda sendiri.

Be the first to comment on "“Br0ken La Tu..” – 6 Bulan ‘Menghil4ng’, Netizen D4kwa Azar Azmi P4tah H4ti Dengan Fizo Omar?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*