“Good Luck”- Peguam Nurul Hafidzah Kongsi Pesanan Buat Para Pemfitn4h

Peguam Nurul Hafidzah Hassan tampil membuat perkongsian di media sosial mengenai hasratnya yang mahu pendidikan undang-undang asas yang bermula dari sekolah.

Menurut Hafidzah, dia berpendapat sedemikian selepas masih ramai orang yang menunjukkan keb0dohan tanpa memahami proses dan sebab dalam undang-undang.

“Pendidikan undang-undang asas patut bermula dari sekolah. Sebab buktinya masih penuh merata-rata orang yang mempamerkan keb0dohan maksimum, yang tak faham hujung pangkal, proses, sebab dan lain-lain.

Tak kisahlah professional, terpelajar, dan apapun status sosial ekonomi mereka. Sama sahaja. 2×5.”-Kata Hafidzah.

Tambahnya lagi, dia turut memberikan ulasan terhadap sebilangan individu yang sering melemparkan fitn4h.

“Asik doakan orang di mahkamah akh1rat. Sedangkan mahkamah akh1rat adalah untuk semua.

Oh lupa, di mata pemf1tnah, mereka akan masuk syurga sebab penyokong media sosial lain yang menghakimi mereka.

Kalau penyokong kata, kau betul, wahai pemf1tnah. Maka betullah kata pemf1tnah itu maka syurgalah tempat pemf1tnah itu.

Penyokong pun apa kurangnya, tempah tiket ke syurga menyokong fitn4h-f1tnah yang entah mana datangnya.”-Katanya lagi.

Tidak menyebut mana-mana nama, peguam ini dilihat seakan meny1ndir golongan pemf1tnah dengan berkongsi tips untuk masuk ke syurga.

“Sapa-sapa nak masuk syurga. Boleh ikut tips ni. Buat fitn4h. Atau percaya fitn4h yang dibuat. Sebarkan fitnah itu.

Sambut menyambut f1tnah. Puji-puji pemfitn4h. Jadikan idola. Buat persatuan pemf1tnah. Buat sampai matlamat untuk fitn4h tercapai.

Kalau tak capai matlamat jangan lupa tvduh mahkamah, tudvh dpp, tudvh peguam, tudvh saksi, tvduh dpp, tvduh peguam, tvduh saksi, tudvh pol1s.

Kira tambah fitn4h-fitn4h baru lah umph sikit perjuangan fitn4h. Good Luck”-Kongsinya lagi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @VIRALKAMIPRESS

Sumber: MuraiMY

PERHATIAN: Pihak @VIRALKAMIPRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @VIRALKAMIPRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Good Luck”- Peguam Nurul Hafidzah Kongsi Pesanan Buat Para Pemfitn4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*