Rupanya Inilah Kereta mewah ARW@H Abam dan ada 9 Bukti Yang Balu Abam di buat Macam Tiada Erti



1. arwah anak mak sangat.

sebab dunia arwh hanya dengan mak.

kakak dah kawen, adik2 ada hal sendiri.

mak arwh siap cakap yang mak seorang yang manja, masa suami (bapak tiri arwh hidup) arwh bapak selalu tido tepuk2 mak.

then bila arwah bapak menlnggal, arwh abam yang take over.

tapi xsure la even sampai arwh abam kawen pon mak manja mcmtu.

so kat sini boleh tau arwh terlalu sayangkan mak sangat.
even mak arwh pon pernah mention pasal hal adek beradik kt arwh, tp arwah b3kap cakap xpela mak.

so kat situ dah nampak pe3l adik beradik arwh yer.

2. manjakan adik2.

even adik nak beli air pon, pow dengan arwh.

3. beli tanah & buat rumah siap bina 4 bilik (saiz & perabot yang sama).

Ali mention yang arwh cakap if 1 day dorang merempat b4ngs4t, balik la ke rumah arwh yang arwh dah sediakan bilik untuk dorang.

4. based on IV reporters dengan Ali:

a. Ali dok mention pasal peribadi arwh yang baik dengan mak, adik beradik n orang luar.

hal b4lu arwh xsebut pon.

if ada, pasal anak je.

b. dalam IV dengan HMetro pon, Ali bukak stor/almari, tunjukkan barang2 arwh siap tengah plan nak let go ke mcmana barang arwah.

xde langsung ayat nak refer to kakak ipar ke apa.

as if b4Iu arwh xde hak atas barang arwh.

c. sama jugak mcm kereta.

Ali cakap nak bg kat anak arwh bila dah besar if dorang mampu tanggung kereta tu.

dah jadik tukun kot kalo tggu sampai budak tu beso.

lgpon kete bukan ada insurans ke, so kalo menlnggal bukan kira burn ke xpayah bayar.

(i xpaham bab nie, mohon uols yang expert explain)

d. time kt Melet0p pon Ali cakap rumah tu baIu boleh duduk.

tp if baIu kawen lain jangan plsahkan anak arwh dengan dorang.

waris kuat family dorang sebab ketvrunan lelaki pertama syed syarifah.

5. IV DTL, baIu arwh mention die nak guna kereta, memula dorang xbg.

then bila balu cakap nak bawak anak g kinik dorang bagi.

tapi bila balu nak bawak balik umah family balu, dorang buang roadtax kereta.

hp arwh kakak die ambil.

wallet xtau siapa yang ambil.

sbb kualiti video DTL nie hauk, pakai headphone pon xberapa clear.

conclusion nya :

kesian baIu arwh, sebab i tgk dalam rancangan Jom Berbuka arwh mention wife die orang yang lurus & xbanyak cakap.

so masa 1st tahu arwh menlnggal i banyak bukak video arwh so i dah agak perkara ini (rebut harta) akan jadik.

sebab arwh sangat manjakan adik beradik.

kategori adik beradik par4sit di kalangan meleis nie mmg fofular sebab mmg ada di kalangan kita. so xheranla if adik beradik arwh hadap dengan reta arwh.

nak pulak sekarang dorang kene jada mak, lg la dorang nak duit tu utk kegunaan mak dorang kan.

credit netlzen luvly_snow8608

ini pula screen sh0t

kereta mewah abam adalah velfire

dan baca komen2 netlzen yang banyak itu
‘Budaknya jenis lurus. Tak wajar dia dilayan seperti itu” – Sepupu B4lu Abam Ger4m Dgn Ali Kata Kakak Ipar Bin4tang

Terlajak perahu boleh berundur, terlajak kata bvruk padahnya!

Ketelanjuran kenyataan Ali Puteh ‘bin4tangkan’ kakak iparnya itu telah mengvndang kem4rahan ramai pihak, sebagai ahli keluarga, sudah semestinya Akhi Fairuz tidak boleh terima kerana dia kenal sikap sepupunya itu.

Deleted? Damage is done bro!

Katanya, Hidayah itu seorang yang lurus b3ndul, jadi kalau diperhatikan apabila ditanya sudah semestinya akan dijawab.

Tapi d4kwaan Ali kata dia g1la harta sampai labelkan kakak ipar sendiri hati bin4tang itu telah sangat keterlaluan.

Akhi akui, tindakan Aliff Syukri itu agak mel4mpau, tapi sikap cepat buat andaian Ali itu lagi keterlaluan.

Kalau diamati betul-betul, Hidayah ini memang jenis ‘lurus’ sikit orangnya sebab arwh Abam sendiri pernah mengaku dalam satu program ni pasal isterinya itu.

Katanya dia suka uslk isterinya sebab lurus sikit.

Ada masa terluang tengok lah ni, tiba-tiba rasa s3bak.

Saya sebenarnya suka k4cau dia sebab dia sebenarnya lurus” – Arwh Abam

Be the first to comment on "Rupanya Inilah Kereta mewah ARW@H Abam dan ada 9 Bukti Yang Balu Abam di buat Macam Tiada Erti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*