Ali Puteh MENGAM0k DAN MAHU CARI Dato Aliff Syukri Kerana Ambil Kesempatan Atas KEM@Tl@N Abam Demi Mengaut Keuntungan Untuk Konten Youtubenya?


Siapa yang tidak kenal dengan usahawan kosmetik kontroversi ini.

Dato Aliff Syukri yang juga seorang jutawan seringkali muncul dan mengambil kesempatan bila ada isu-isu hot atau panas.

Ramai netizen merasa meluat dengan tindakan beliau itu semata-mata berlakon konon-konon baik dan ingin membantu.

Kalau dulu dia ambil kesempatan atas isu Aliff Aziz dan mengambil kesempatan pada Bella, kemudian isu Puteri Balqis konon ingin membantu tetapi sebenarnya demi mengaut keuntungan dan populariti youtubenya.

Siapa yang tidak tahu kalau anda menonton video-video youtube Aliff Syukri, maka dia akan dapat berjuta ringgit secara percuma hasil dari tindakan itu.

Secara tidak langsung anda yang sering menonton video-video beliau anda lah sebenarnya yang menyumbang duit atau dana kepada beliau secara percuma. Itu sebab dia dah macam ketagih buat gimik dan kontroversi semata-mata untuk duit haram sebegitu kata netizen.

Namun tidak dengan dua kes itu sahaja, sebelum ini beliau juga sering ambil kesempatan pada artis lain seperti wak doyok, baby shima dan ramai lagi artis tapi ramai artis tidak sedar bahawa diri mereka diambil kesempatan padahal Aliff Syukri untung berlipat kali ganda iaitu jutaan ringgit hasil dari youtube milik Aliff Syukri itu. Tidak berbaloi dengan sumbangan atau bayaran apa pun itu.

Pun begitu, silap besar kerana Ali Puteh bukan budak-budak yang senang digula-gulakan dan diperb0dohkan dengan wang ringgit demi keuntungan si Aliff Syukri.

Yelah mana tidak nya bagi seratus dua ratus ringgit tapi dia untuk jutaan ringgit seumur hidup kerana video yang dimuat naik ke youtube beliau itu boleh menjana pendapatan jauh lebih lumayan selama-lamanya.

Terbaharu, Ali Puteh melalui instagram milik nya telah mencabar dan mencari Dato Aliff Syukri untuk diberikan pengajaran pada beliau yang sering kali ambil kesempatan pada orang lain.

Anda baca sendiri dan nilaikan sehingga ramai netizen menyuruh boikot produk rakan perniagaan sajat ini dan boikot video youtube si Aliff Syukri ni.

Bukan sahaja rakan artis turut memberi komen dan ada yang menyokong Ali supaya ambil tindakan, tapi netizen pun turut menyarankan agar boikot produk dia , dan jangan tonton youtube dia serta ada yang suruh unfollow dan report IG dia. Boleh pula Dato Aliff Syukri tu main perli-perli Ali Puteh. Kesian Keluarga Abam 🙁

Be the first to comment on "Ali Puteh MENGAM0k DAN MAHU CARI Dato Aliff Syukri Kerana Ambil Kesempatan Atas KEM@Tl@N Abam Demi Mengaut Keuntungan Untuk Konten Youtubenya?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*