Tak Sampai Seminggu Abam Pergi, Balu Abam Dan Keluarga Abam Sudah Mula Bertengkar Pasal Harta Dan Insuran Yang Berjuta-Juta? Akhirnya Ali Puteh Dedahkan Perangai Sebenar Kakak Ipar?

Belum reda lagi rasa duka terhadap pemergian pelawak Syed Umar Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Abam Bocey, telah muncul kris1s antara keluarga?

Ia menjadi tanda atanya apabila Ali Puteh yang merupakan adik kepada arw4h muat naik satu post di Instagram yang menimbulkan rasa terkejut ramai pihak.

Bila baIu arw4h Abam berhati binat4ng!”

Difahamkan persengk3taan itu terjadi kerana berkaitan dengan harta kerana berdasarkan caption yang ditulis:

“Baru seminggu meninggaI segala harta yang dikejar…Aku Akan buka segalanya..Allah ITU maha besar…”

Sudah semestinya posting itu membuatkan ramai orang tengah terkej0t sehingga ada yang menyangkakan bahawa instagram Ali Puteh dig0dam. Namun, posting itu telah dipadamkan.

Bagaimanapun, Achey yang merupakan sahabat baik arw4h ada memberikan komen menenangkan Ali dengan menasihati agar jernihkan keadaan sebaiknya sebagai tanda hormat kepada arw4h.

Fikir arwah li..- Achey

Allahu, tak elok dedahkan hal-hal ini di media sosial, mungkin emosi masing-masing masih belum stabil lagi, harap dapatlah runding dengan elok.

Komen Netizen Di Facebook Ini Mencuri Perhatian Kami

Apa Kata Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Tak Sampai Seminggu Abam Pergi, Balu Abam Dan Keluarga Abam Sudah Mula Bertengkar Pasal Harta Dan Insuran Yang Berjuta-Juta? Akhirnya Ali Puteh Dedahkan Perangai Sebenar Kakak Ipar?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*